Regisztráció

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Személyes adatok

* Amennyiben hozzátartozója részt kíván venni a tudományos programon, kérjük külön regisztrációs lapon jelentkezzen és mindkettőjük regisztrációs lapján "A szobát megosztom" rovatban jelezzék, hogy közös szobát igényelnek.


JELENTKEZÉSI DÍJAK

** Kérjük, a regisztrációval egyidőben küldje el részünkre az orvostanhallgatói státusz igazolását a registration@antrodentbudapest2016 email-címre.
A regisztrációs díjak az akkreditált képzés miatt 0%-os áfát (tárgyi mentes) tartalmaznak, egy főre vonatkoznak és tartalmazzák a kávészünetek költségét, de nem tartalmazza az ebéd- és vacsoraköltségeket


SZÁLLÁS

2016. szeptember 20. után leadott szállásfoglalásokat a szálloda csak a szabad szobák függvényében tudja biztosítani. Kérjük, mielőbb adja le regisztrációját!


ÉTKEZÉS

A büféebéd és büfévacsora egységes ára 7.200 Ft/fő. Válassza ki a kívánt mennyiséget!

fő számára

fő számára

fő számára

fő számára

fő számára

fő számára


TÁRSASÁGI PROGRAMOK

A jelentkezéshez válassza ki a kívánt mennyiséget!

A Parlament meglátogatása (EU-állampolgárok számára). Időpont: 2016. október 13., csütörtök délelőtt. 7.200 Ft/fő, amely magában foglalja a parlamenti látogatást hideg ebéddel (továbbszámlázott szolgáltatás), valamint a busz költségét. (Amennyiben nem igényel ebédet, illetve nem kívánja igénybe venni a buszt, kérjük a megjegyzés rovatban jelezze, visszaigazolásunkat aszerint küldjük el.)


Időpont: 2016. október 13., csütörtök este. 5.600 Ft/fő.


Időpont: 2016. október 14., péntek este. Helyszín: Vakok Állami Intézete. 2.000 Ft/fő.


fő vagy

Időpont: 2016. október 15., szombat este. Veli bej fürdőzés (4.500 Ft/fő) VAGY a romkocsmák meglátogatása fiatal waldorfos gimnazisták vezetésével (1.500 Ft/fő, amely nem tartalmaz italfogyasztást).


FIZETENDŐ DÍJAK

Fizetési mód:  átutalás. (A szállodai szobafoglalásnál a bankkártyával történő fizetés lehetséges, amelyről a szállodával való kapcsolatfelvétel során kap bővebb felvilágosítást.)


SZÁMLA